Februar ♥ Mars

Hei alle våre flotte kunder ♥

Da er det et nytt år og snart vår, og i den anledning vi ønsker å gi dere noen flotte februar/mars tilbud med fixit online ♥

- Familierabatt (inntil 3 familiemedlemmer) i hele mars, 40% på de to første og max 599,- for den siste. Dette gjelder ikke barneklipp. 

- Keratin behandling 1999,- halvlangt hår (alle hårtyper). 

- Folie eller hettestriper langt hår 1299,- inkl. korrigering med våre nye veganske og allergivennlige farger uten amoniakk. 

- Hettestriper kort hår fra 650,- / 950,- 

- Farge ettervekst + oppfriskning av lengder inkludert kur og hodebunnsmassasje fra 850,- / 1250,- 

- Kundekvelder med makeup artist for inntil 5 stk (kan være inntil 8 hvis flere er fra samme familie/nære venner (pga smitte og muligheter for avstand). Vi fokuserer på voksen hud ( 50+). Pris 350 kr/pers. Instrukser for kurs og dato kommer ved fullbookede dager. Fra kl 17:00- 20:00 mandag, onsdag og fredag i hele mars, og det blir holdt i salongen i Salhus. Bruker kun veganske, allergivennlige produkter og har farger til alle hudtoner og hudtyper. Velkommen skal dere være!! Booking gjøres via mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Det nærmer seg vinterferie og salongen kommer til å ha vanlige åpningstider mandag til fredag. 

 

NYHET:

Vi er nå to som styrer butikken i Salhus og har fått med Sandra på laget som er makeup artist med flere års erfaring. Vi beholder normale åpningstider og fortsetter å ha lørdagsåpent annen hver lørdag ♥ Åpner salongen for utdrikningslag - og brudebestillinger gjennom hele året. Book gjerne litt på forhånd da det kan fylle seg litt opp ut over vårmånedene ♥ Pga coronasituasjonen er det tillat med avbestilling på kort varsel uten ekstra gebyr.

Annenhver fredag 10.00-18.00

Hver tirsdag er vi nå åpent 10.00-18.00 ( Husk barneklipp kun 200,- til og med 11 år ) 

Hver torsdag 10.00-20.00

-Miss pinky jentene ♥