Om salongen

Miss Pinky’s Frisørsalong ble startet 8 mars på kvinnedagen 2010 av Ina Simone Næss. Fra januar 2021 endret Miss Pinky´s frisørsalong navn til  Miss Pinky frisør & skjønnhetssalong, og ble et aksjeselskap. Vi har også fått med oss Sandra L. Mæland på teamet som er utdannet sykepleier og Makeup artist/stylist. Vi ønsker Makeup-, hårstyling - og brudehenvendelser velkommen til henne!bg page 2

Ina har over 10 års erfaring som Frisør og Makeup stylist, og er også utdannet negledesigner.

Vi legger vekt på at kundene skal ha en fantastisk og avslappende spa opplevelse hos oss. Vi tilpasser frisyren til akkurat deg. Bruker forskjellige teknikker og redskaper som f.eks kniv for å form klippe din skulpturerte frisyre. Yter 100% service fordi du fortjener det! Vi bruker god tid på å utføre en velpleid frisyre med en helhetlig avsluttning og sørger for at du går fra salongen med et smil og er godt fornøyd.

Er du på farten forbi gamleveien til Salhus v/lekkerbisken har vi dropp inn timer som også kan benyttes. Er det litt venting kan du kose deg i kaffekroken med dagens BA eller benytte deg av trådløs internett kafè og et godt assortert kaffe utvalg og kakao.

Velkommen til oss!