Hvilepuls Hudpleie
Salongbilde av Hvilepuls Hudpleie

Hvilepuls er en liten hudpleiesalong i Salhus som tilbyr behandlinger i rolige og avslappende omgivelser. Her kan du senke skuldrene og få et pusterom i en hektisk hverdag.

I hyllene finner du økologiske og probiotiske produkter fra Esse Skincare. Dette er produkter for deg som ønsker å finne tilbake til din huds naturlige balanse og som samtidig er opptatt av å ta gode valg for miljøet.

Velkommen til Hvilepuls Hudpleie.


Behandlinger

Gavekort

Med våre gavekort kan du gi bort deilige behandlinger til de du er glad i. Du velger beløpet, de velger behandlingen.

Hos oss kan du kjøpe gavekort både på hjemmesiden og i salongen.

«Digitale gavekort» på hjemmesiden og i Fixit-appen er raskt og enkelt å kjøpe. Velg beløp og betal på nett, lag en personlig hilsen og send gavekortet rett til mottakerens mobil. Mottakeren kan bruke gavekortet til å kjøpe behandlinger og produkter hos oss. Gavekortet kan selvfølgelig brukes til å betale hele eller deler av behandlinger eller produkter, slik at du kan være trygg på at gavekortet du gir blir satt pris på uansett.


Artikler

Førjulstilbud

Frem til jul får du form og farge av bryn inkludert i ansiktsbehandlingen Esse Experience - en 60 minutters behandling som inneholder rens, peeling, ansiktsmassasje, ampulle og maske. En avslappende behandling som gir fukt og glød til huden. Perfekt før julebord og andre festligheter, eller som et velfortjent avbrekk i den hektiske førjulstiden.

Artikkelbilde - Førjulstilbud

Kundeomtaler
Fantastisk god behandling 🤩 ble kjempefornøyd å huden ble som ny 🥰 anbefales 🤩
Terese
lørdag 26. november 2022
Takk for en god og behagelig hudpleietime idag! Salongen lever virkelig opp til navnet sitt, her fikk jeg virkelig hvilepuls. Anbefales!
Anne Lise
onsdag 23. november 2022

Kontakt
Hvilepuls Hudpleie
Salhusvegen 200, 5107 Salhus
  • Mandag 10:00 - 16:00
  • Tirsdag 10:00 - 18:00
  • Onsdag 10:00 - 16:00
  • Torsdag 12:00 - 20:00
  • Fredag 10:00 - 15:00
  • Lørdag Stengt
  • Søndag Stengt